Estetická medicína: I muži mají své dny

Estetická medicína: I muži mají své dny

Že je estetická medicína a plastická chirurgie jen pro ženy? Ale kdeže, to není vůbec žádná pravda. V dnešní době navštěvují kliniky muži průměrně ve stejném počtu jako ženy. A jelikož to na klinikách moc dobře vnímají a ví, že musí uspokojit veškerou klientelu, přizpůsobili tomu svoje procedury, nebo rovnou rozšířili nabídku. Přeci jen nabídnout služby celé polovině potencionálních zákazníků Vám dá náskok před konkurencí. A jaké že procedury cílí na muže a jejich potřeby? To se dozvíte v našem článku.

Botox proti pocení

Pocení je velice nepříjemná záležitost, která nám může způsobovat problémy. Někdo se za něj může i stydět, což se pak projevuje v osobním životě. Nejčastěji se potíme v podpaží, na chodidlech, dlaních nebo například v rozkroku.

Při sportu je pocení samozřejmost a i zdravá funkce těla, pokud se ale nadměrně potíte i běžně bez pohybu, to už moc zdravě nevypadá, za což může kupříkladu stres či nervozita. Naštěstí se s tím dá něco dělat. Aplikace botoxu proti pocení je bezbolestná, rychlá a vydrží minimálně rok.

Laserová epilace

Chloupky na hrudi jsou znamením mužnosti a obecně mnoho neřeší, zda mají ochlupení v podpaží či na břiše, jelikož to nějakým způsobem neomezuje. Na druhou stranu někteří mají rádi své tělo hebké bez jediného chloupku. A pak tu jsou muži, kteří by se svého „svetru“ nejraději navždy zbavili. Nejčastěji nás trápí záda a ramena. Ať už se chcete zbavit chloupků kdekoliv, laser je ideální volba.

Vypadávání vlasů

Asi největší problém, se kterým se muži potýkají. Je to pro ně nejen zásah do jejich vzhledu, ale i psychiky, když se někteří pánové nedokážou se ztrátou vlasů správně vypořádat. Bohužel se jedná o změny hormonální hladiny v těle, se kterou toho moc nenadělají.

Co ale můžeme dělat je vlasům pomoci, aby zůstali zdravé, připravit pro ně co nejvhodnější podmínky a starat se, aby byly stále správně vyživené, čisté a hydratované. Pokud jste připraveni na profesionální pomoc, není nic snadnějšího, než přijít na kliniku estetické péče, konzultovat vše s lékařem a spolu vymyslet, jak postupovat.

Pigmentové skvrny

Ty se mohou objevit i přes celý obličej a pěkně nám zkomplikovat náš osobní život. Pigmentové skvrny ale způsobují i některé léky, hormonální změny nebo přílišné sluneční záření. Naštěstí to není nic, s čím by si moderní medicína nedokázala poradit. Zajít můžete na bezbolestné ošetření laserem, což je neinvazivní a rychlý zákrok bez vedlejších účinků.

Kontrola a odstranění znamének

Znaménka a pihy mohou často přerůst v mnohem větší zdravotní problém, než by většina z nás tušila. Proto jsou pravidelné kontroly a prevence základ zdraví. Hlavní je se nebát navštívit kliniku, konzultovat své znaménka a kožní útvary s odborníkem, který ví, zda by nebylo lepší znaménko či pihu odstranit. Samotná procedura je rychlá a bezbolestná.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive