Je libo lifting?

Je libo lifting?

Je libo lifting?

Co si budeme namlouvat, s přibývajícím věkem není naše tělo to co dříve, a už vůbec ne to, co za mlada. K péči o sebe potřebujeme stále  více času a prostředků - kosmetických, pěstících i dalších.

Ano, často cítíme, že naše svaly a kosti nejsou nejmladší. Cvičení a welness péče je nezbytností. A vidíme denodenně v zrcadle, že náš obličej a pokožka, nejsou již tak pěvné a pružné. Tady může pomoci vhodná a správná kosmetická péče - denní a noční krémy, pleťová séra a peelingy, zpevňující mléka a emulze. A také zásahy estetické medicíny. Třeba ve formě liftingu obličeje. Náš obličej právě věkem ztrácí svůj pravidelný a oválný tvar.

Lifting může tuto změnu zvrátit, nebo alespoň zkorigovat. De facto s ním můžete vrátit trošku čas, který neúprosně odtikává každému z nás. Stárneme všichni bez rozdílu.

Lifting je, když....

Lifting může být invazivní a neinvazivní. Při prvním se operativně kůže obličeje vytahuje (nahoru nebo za uši) a její nadbytek se chirurgicky odstraní. Vše včetně ran se zašívá velmi drobnými stehy. V případě neinvazivního liftingu je to šetrná úprava pokožky obličeje, krku a dekoltu přístrojem, většinou fungujícím na bázi radiofrekvenčních vln. Vše se děje bezbolestně bez jakéhokoli zásahu skalpelem do těla, tudíž není potřebná žádná anestezie ani hojení jizev s rekonvalescencí.

Zákrok přístrojem redukujete ochablou pleť, zvýrazní tvar obličeje. Kůži přirozeně vypne a zpevní pokožku krku i dekoltu. Je to jako malé kouzlo, zkrátka omlazení na počkání!

Není přístroj jako přístroj

Přístroje určené k neinvazivním liftingovým úpravám jsou různé. I tady věda a vývoj jde stále kupředu a i mezi těmito "zkrášovadly" se objevují stále nové a lepší kousky. Neobávejte se, určitě všechny mají svůj efekt, jen některé menší (ty zastaralejší) a některé větší (ty novější). Technologie přístrojů je obdobná, jen jako u všeho okolo nás (mobily, pračky, myčky, televize, počítače) jsou stále "vymakanější". Jedním z nejpokrokovějších přístrojů je Uthera, který poskytuje velmi silné ošetření frakcionovaným intenzivním ultrazvukem. Vše je řízeno počítačem, který individuálně vyhodnotí stav pleti a intenzitu celého procesu.

Celý zákrok je dozorován lékařem, a paráda je, že vám postačí jeden jediný takový zákrok a máte po starostech, respektive po vráskách.  A pro volbu zákroku tímto přístrojem svědčí i fakt, že Utherapy byla vyhlášena vítězem ambulantních zákroků 2015 a získala titul Best In-Office Treatment. Absolvování liftingu přístrojem Uthera se rozvíjí v dalších dvou až třech měsících a efekt je viditelný a vydrží až pět let.

To už jistě dámy stojí za vyzkoušení a investici do vaší krásy!

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive