Lifestyle: Jak na péči o pleť po horkém létě

Lifestyle: Jak na péči o pleť po horkém létě

Práce začíná v koupelně
Péče o pleť, zvláště po suchém a parném létě, by se neměla zanedbat. Naštěstí si s tím můžete hravě poradit sami doma. Ke svým běžným rutinám a kosmetickým produktům tak přidejte výživové masky pro regeneraci a obnovu pleti. Správná péče Vám také může prodloužit opálení, které jste v létě nachytali. Slaná voda, slunce i vysoké teploty kůži vysušují a urychlují odlupování. Díky dokonalé hydrataci si tak bronz udržíte i během začátku podzimu. 

Nezapomínejte ani na vlasy. Ty jsou v první linii a vyžadují stejnou pozornost jako pleť. Zkuste vlasové masky nebo olejové zábaly a uvidíte ten rozdíl. Během léta jsme se často kryli před slunce klobouky a čepicemi. Teď je na řade volnost, protože i vlasy potřebují dýchat. Zkuste ze svého outfitu na chvíli vynechat jakékoliv pokrývky hlavy. 

Ta správná kosmetika
Letní měsíce jsou obdobím volnosti. Není potřeba tak často používat make-up a dusit tak zbytečně svoji pleť. I tak je ale zapotřebí používat sezónní kosmetiku jako například opalovací krémy, oleje a másla. Stejně tak to platí pro podzim a renovaci pokožky. Podzimní počasí naprosto skvěle svědčí peelingům a produktům na detoxikaci pleti. Zejména po létě, kdy je potřeba dostat z těla nánosy všeho, čím jsme se zásobili. Peeling ideálně otevře póry a důkladně je vyčistí. 

Profesionální péče
Tu dostanete na klinikách estetické péče, kde se o Vás postarají školení odborníci. Vám stačí jediné. Dojít na kliniku, objednat se, vybrat si proceduru, odpočívat a užít si, že se o Vás někdo stará. Moderní estetická medicína umí s pletí doslova zázraky. Jedním z oblíbených zákroků na klinice Medik Haus je aplikace kyseliny hyaluronové přímo do pokožky. Díky ní dochází ke skvělé hydrataci pleti přímo zevnitř. Pokožka se tak vypíná, je pevnější a zdravější. Vynikající výsledky má také na krku, dekoltu, okolo očí a okolo rtů. Kyselinu hyaluronovou využijete jako skvělého spojence v boji s poškozenou kůží od slunce a dalších letních vlivů.

Další ideální metoda, kterou najdete na Medik Haus, je Matrix lifting. Unikátní kombinace špičkových technologií navrátí Vaší pleti pevnou a pružnost. Ošetření je vhodné pro všechny barvy i typy pleti. Je neinvazivní, bezbolestné a bez zdlouhavé rekonvalescence. Skvělá příležitost, jak zrenovovat pleť po letních měsících s maximálním účinkem. 
A jak se o svoji pleť staráte Vy? Neváhejte a podělte se s námi o Vaše zkušenosti dole v diskuzi. 

 

 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive