Řešení tukových polštářů? Laserová liposukce!

Řešení tukových polštářů? Laserová liposukce!


Laserová liposukce je bezbolestná metoda poskytující ve výsledku trvalé odstranění podkožního tuku. Je šetrná, rychlá, a vhodná pro všechny partie vašeho těla. Liposukce laserem je efektivním řešením s nulovou bolestivostí i rekonvalescencí. 

Co vše řeší a proč je tak dobrá?

Laserová liposukce zeštíhluje jak velké problémové partie, kterými je břicho, stehna a boky, tak menší části jako jsou ramena, paže, krk a podbradek nebo i lýtka či kolena. Pomáhá také při likvidaci celulitidy, která je s tukovými buňkami jednoznačně spojena. 

Kvalitní a dobrá je tato forma liposukce proto, že po dlouhodobých klinických studiích získala certifikaci FDA. Tu dostanou metody, jež jsou prokazatelně vyzkoušeny a s vysokým efektem účinnosti.

Laserová liposukce

je velmi šetrný a bezpečný způsob formování postavy a odbourání celulitidy, který vám dopřeje vaši postavu snů, jedinečný pocit ze sebe sama a s tím i spojené vyšší sebevědomí. Odstranění nežádoucích tukových buněk laserovou technologií tedy nenabízí jen samotnou korekci postavy, ale mnohem více. 

Jak to funguje?

Vždy za pomoci laserů. Třeba u laserové liposukce Verjú se využívá unikátní laserová technologie, při níž šest laserových přístrojů rozmístěných nad problematickou partií cíleně skrz energii fotonů vybudí tělové buňky a uvolní mastné lipidy z tukových buněk. Díky tomu buňky zmenší svůj objem (svraští se). Dochází k redukci objemu a odbourávání tukových polštářů i projevů celulitidy. 

Vzápětí se nastartuje váš lymfatický systém a tukové buňky se eliminují a to tak, že část se jich promění v energii a část z nich se vyloučí z těla ven lymfatickým systémem. Laserová liposukce Verjú také zvyšuje produkci kolagenu a tím v místě zákroku vypíná pokožku. Proto lze říci, že tato laserová liposukce tělo zároveň zeštíhluje i zpevňuje. 

Jak dlouho a jak často?

Celý zákrok trvá cca 45 minut, přičemž nezpůsobuje žádnou bolest a hned po absolvování liposukce můžete pokračovat ve svém běžném životě. Ideální je absolvovat pět až šest ošetření v průběhu dvou až tří týdnů.

Před každým ošetřením je dobré vypít dostatek tekutin. Jen tak se tuk nejlépe odbourává. První výsledky jsou znát již po třech dnech, přičemž je podstatné, jak rychlý máte metabolismus a jak dobře fungující lymfatický systém. Po šesti zákrocích laserovou liposukcí lze dosáhnout zeštíhlení až o 10 centimetrů.

 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive