Stárněte s grácií - stárněte s Thermage!

Stárněte s grácií - stárněte s Thermage!

STÁRNĚTE S GRÁCIÍ - STÁRNĚTE S THERMAGE!

Pečujete o sebe, používáte kvalitní kosmetiku, dodržujete správnou životosprávu, pitný režim i dostatek spánku a relaxace, a přesto vaše pleť věkem vadne? Máme pro vás jednoduché řešení!

Zkuste stárnout s grácií – stárněte s Thermage. Co to je? Jednoduše revoluční lifting. A ještě víc – hloubkový lifting. Způsobil poprask v oblasti péče o pleť a vůbec o krásu. Protrhl hráz kolotoče neustálých opakovaných procedur a zákroků, které byly nutné, aby výsledek byl ideální.   

UNIKÁTNÍ THERMAGE

Hloubkový radiofrekvenční lifting Thermage je unikátní svojí nenáročností a reálným efektivním účinkem, který je znatelný téměř okamžitě. A jeho jedinečnost spočívá v působení do hloubky, čili s Thermage to není o zpevnění pleti jen v povrchových, ale především v hlubokých vrstvách pleti.  

S Thermage získáte prémiovou proceduru, terapii či zákrok, (je obojetné, jak to nazvete), efekt je vždy totožný – naprosto nádherná omlazená pleť jako po razantní plastické operaci a mnohaměsíční rekonvalescencí. Až tak je Thermage účinný! 

Svým uvedením do Českých luhů a hájů po certifikaci federálního úřadu pro kontrolu léčiv (FDA), se stává Thermage jedničkou v estetické péči o pleť zcela zaslouženě. A jeho výsledky hovoří za vše. A vždy je zákrok prováděn lékaři a oborníky, čímž máte jistotu kvalitní a bezpečné péče.  Je to zkrátka jedinečná metoda ošetření pleti, která předčí všechny ostatní. Má efekt, jenž nedosahuje žádný laserový přístroj, injekční aplikace či další metody.

Přístrojem Thermage je na kůži působeno monopolární radiofrekvenční energií, zaměřenou na kolagenová vlákna. Teplo z Thermage funguje jako „nakopnutí“ činnosti kolagenových vláken a zvýšení produkce nového kolagenu. Tím se pokožka samovolně krásně zpevňuje a získává na mladistvé elasticitě.

ZLATÉ OMLAZENÍ 

Při samotném zákroku nejsou narušeny svrchní vrstvy kůže, přičemž radiofrekvence vniká do pokožky skrz tenký zlatý plát. Ten je zabudovaný v každé originální hlavici Thermage. Omlazení pleti pomocí Thermage může postoupit každý, bez rozdílu věku i typu pleti. A kouzlo Thermage tkví v tom, že zákrok je potřebný absolvovat jen jednou.

POUZE JEDNOU??

Efekt procedury je uchován po dobu několika let - až sedmi! A toto vám žádná jiná metoda nenabídne. Ošetřit pleť pomocí Thermage můžete nejen v obličeji a očním okolí, či na bradě, ale i jinde – na rukách, trupu, nohách, bříšku i zadečku. Tam všude Thermage pomáhá.  Jeho pomoc omlazením pleti však nekončí. Lze s ním dobře zvládnout celulitidu, váčky pod očima i pokleslá víčka. 

Celý zákrok trvá necelou hodinu, ale v případě většího rozsahu a ošetření více partií těla může trvat i dvě hodiny. Ošetření pleti s Thermage nebolí, jen citlivější jedinci mohou vnímat jemné štípání. A po zákroku můžete s klidem jít po svých – domů, do práce, či za zábavou. A viditelně omlazeni.

No není to po pár hodinách nádhera?

Zdroj foto: Facebook.com

Autor: Pavla Jelínková

 

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive