Kolagenem proti věku

Kolagenem proti věku

KOLAGENEM PROTI VĚKU

Už z názvu článku je očividné, o čem že bude řeč. Kolagen znáte jako součást těla – zvířat i lidí. Ale nebyl by to koumák človíček, aby jej nevyužil tak nějak více ku prospěchu svému.

Kolagen je skvělá věc. Respektive skvělá bílkovina. Jedna z hlavních bílkovin v lidském těle a v kůži. Má na svědomí nejen krásu a vzhled, ovšem právě díky kolagenu je efekt toho, jak vypadá naše pleť na pohled nejvíce znatelný. Kolagen obdarovává kůži vypnutostí, elasticitou a krásnou svěžestí.

Není tedy divu, že se kolagen jako pěstící prostředek pro vzhled a pokožku dostal na výsluní. Strhává na sebe stále více zájem těch, kteří chtějí o sebe hodnotně a kvalitně pečovat. Proč zmiňujeme kvalitně a hodnotně? Protože kolagenová péče není nijak levnou záležitostí. Ale stojí určitě za to.

ČÍM JE KOLAGEN TAK JEDINEČNÝ?

  • prospívá celému tělu a značně může pomoci nejen výživě a elasticitě kůže, ale i hybnosti kloubů a šlach, nebo podoře výživy kostí
  • jeho využití je pro lidské tělo hodně všestranné
  • vzbuzuje stále větší zájem odborníků v nejrůznějších oborech a jako takový je využíván v širokém spektru oborů-zdravotnickém, farmaceutickém, kosmetickém pro pomůcky, implantáty, kosmetické a léčivé preparáty, atp.
  • konkrétně ohledně krásy a vzhledu je neocenitelným pomocníkem ve formě pleťových vod a toniků, krémů a gelů nebo dermatologických sér

KOLAGENE, HLAĎ MĚ…

Ano, a to doslova. Kolagenová péče o pleť je jako pohlazení a vyhlazení. Vyhlazení a likvidace vyrážek, akné, nedokonalostí pleti a vrásek. Je to jemný pečovatel, který si rychle a hravě poradí s mnohým, co vám na vaší pleti vadí. Jeho péče ve formě regenerace, výživy a hydratace bude viditelná a zřejmá na pleti již po pár dnech. 

SBOHEM NEDOKONALOSTI!

Vaše pleť bude krásná, mladistvá, pružná a vypnutá. Obzvláště to bude znát na obličeji, krku a dekoltu. Zmizí a vyhladí se rozšířené póry, žilky, zčásti i pigmentace. Pěstěním těla kolagenovými přípravky zmizí i nepěkné strie a obtížná celulitida. S kolagenem zničíte i jizvičky po zákrocích a operacích. A když ne úplně, tak je alespoň rapidně redukujete a zjemníte. K mání je péče s kolagenem i na mnoha centrech estetické péče.   

Aplikací na vlasy, obočí a nehty ve spojení s vnitřním užíváním potravinových preparátů s obsahem kolagenu je můžete značně vylepšit a zkvalitnit.  

Zkrátka je očividné, že kolagen má svoji váhu v pěstění a péči o sebe. Je to chytrý tah jak jít proti věku a vrátit své pleti i vzhledu nějaký ten rok zpátky. A to už stojí za to, nemyslíte dámy (i pánové)?

Využíváte kolagenové prostředky k péči o pleť, tělo a organismus? Nebo se na to chystáte?

Zdroj foto: Pinterest.com

Autor: Pavla Jelínková

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive