Konec snění o štíhlé postavě

Konec snění o štíhlé postavě

Sníte o štíhlé postavě, ale zatím veškerá snaha zůstala u toho neustálého snění na gauči před televizí? Tak je nejvyšší čas to změnit. Je to ideální příležitost nastartovat tělo k hubnutí, ať ho na jaře můžeme bez starotí vystavit na odiv. Bez vůle a snahy to ale nepůjde,  protože každé hubnutí začíná v hlavě. Proto jsme si pro Vás připravili několik zaručených tipů, díky kterým se Vám bude hubnout jedna báseň. Pusťte se do čtení.

Hubnutí začíná právě teď

  • Srovnejte si hlavu

„Tak od zítra!“ Nejčastější věta, kterou slýcháme, když někdo nemá pevnou vůli začít se sebou něco dělat. Nejhorší je, když to slyšíme říkat sami sebe. Nikdy není lehké vzdát se pohodlí, dobrého jídla a pití a začít se změnou. Nejdůležitější proto je srovnat si priority nejdříve v hlavě, uvědomit si, že chcete zhubnout, že chcete změnu a že proto musíte něco udělat a něčeho se kvůli tomu i vzdát.

  • Zdravá motivace

Zdravá a správná motivace je důležitý krok na cestě k vytoužené váze. Motivovat se na začátku ani není tak těžké, jako spíše si ji udržet i ve dnech, kdy se nebudete cítit dobře. Změna a úbytek váhy je dlouhý proces, proto je důležité na to pohlížet jako na cestu a ne jako na neúspěch, pokud nebudete mít po týdnu deset kilo dole. Zapomeňte na výmluvy a běžte do toho, protože co do toho dáte, to se Vám vrátí.

  • Nebojte se měření

Obyčejná domácí váha vám sdělí jen to, kolik kilogramů vážíte, při hubnutí je ale důležité vědět, kolik je ve Vašem těle svalů, tuku a jak se tento poměr mění - neboli jestli hubnete tuk. Profesionální váhy mívají výživoví poradci nebo fitness centra, za měření zaplatíte, ale vyplatí se to.

Když budete mít údaje na papíře, uvidíte, že Vás hubnutí hned víc chytne. Pokud se ale stydíte, lze si takovou váhu koupit i pro domácí použití, jen si za ni oproti té obyčejné připlatíte.

  • Buďte realisté

Tady je to hodně podobné jako s motivací. Každý by chtěl zhubnout za týden deset kilo a za měsíc tak mít hotovo. Takhle to ale bohužel nefunguje. Proto zůstaňte nohama na zemi, dívejte se na situaci reálně a dejte si cíle, které jsou ve Vašich silách. Nejenže se dostaví dílčí úspěchy, ze kterých budete mít radost a motivují Vás do dalších aktivit, ale zároveň získáte vnitřní pocit, že to, co jste si předsevzali, se začíná vyplňovat. A to je přeci příjemný pocit, ne?

  • Vyvarujte se extrémům

Nesnažte se hned od prvního dne vyhodit ze své rutiny všechny zlozvyky najednou. To byste totiž nevydrželi dlouho a pak by následoval výbuch v podobě neřízeného přejedení, nebo divokého večírku, ze kterého by Vám bylo ještě dva dny špatně. Všechno se čas a ubírat po částech. Pokud máte rádi smažák, nevadí. Dejte si ho ale s bramborem a bez tatarky. Uberte si na velikosti porce a pivo si dejte za odměnu. Samozřejmě jedno, ne šest. Uvidíte ale, že i zdravá kuchyně umí být chutná a výtečná.

Chcete přidat pohyb, ať ty kila jdou hned dolů? Tak nejdřív začněte chodit pěšky do schodů nebo do práce, přidejte si každý týden jednu svižnou procházku, abyste se zapotili. Až si tělo zvykne, zařaďte tam vyšší rychlost, nebo klidně náročnější sportovní aktivitu.

Laserová liposukce Verjú

Ne každý má čas denně trávit v posilovně několik hodin, vařit si každý den obědy, večeře a k tomu chodit na osm hodin do práce. Doba je rychlá a člověk se tomu přizpůsobit. Naštěstí jsou i jiné způsoby, jak dosáhnout štíhlého bříška, nebo dobře tvarovaných hýždí či stehen. A v součastnosti je skvělé to, ž díky moderní technice jsou v estetické medicíně možné doslova zázraky. S laserovou liposukcí Verjú dosáhnete kýžených výsledků už po pár sezeních.

Laserová liposukce Verjú účinně řeší všechny problematické partie jako břicho, boky, stehna, hýždě, lýtka či podbradek. Je dokázáno, že viditelné výsledky se objeví už po dvou týdnech a klienti na klinice Medik Haus shodili v oblastech břicha a boku více jak deset centimetrů v průměru. Zkušení lékaři se zaměří na Vaše problémové partie a pomocí laseru bezbolestně rozpustí tuk pod Vaší kůží. Jakmile jsou lipidy uvolněny, tukové buňky se přirozeně smrsknou.

Metoda laseru je velice účinná a hlavně bezbolestná. Žádný chirurgicky zásah do těla, žádná zdlouhavá rekonvalescence po zákroku. Po laserové liposukci Verjú budete moci pokračovat ve svých každodenních činnostech bez jakéhokoliv omezení. Pokud chcete dosáhnout maximálních výsledků, pak se doporučuje 4-6 ošetření v průběhu 2-3 týdnů. Být štíhlejší nikdy nebylo snazší. Dosáhněte své postavy bezbolestně s laserovou liposukcí Verjú.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive