SPOLEČNÉ ČINNOSTI, KTERÉ UTUŽUJÍ VZTAH

SPOLEČNÉ ČINNOSTI, KTERÉ UTUŽUJÍ VZTAH

Po prožití jedněch z nejkrásnějších svátků v roce, které trávíme se svými blízkými, mezi které, kromě dětí a rodičů, patří většinou náš životní partner, se může někdo těšit na kousek té samoty a odpočinku. Jsou však i tací, kteří přemýšlejí, jak tyto příjemně společně prožité chvíle převést i do běžného života a přitom jim zachovat punc jedinečnosti a vzájemnosti. Ať už je svazek zpečetěný svatbou nebo ne, naše společné chvíle jsou to nejcennější, co máme. Proč si tyto krásné chvíle vzájemného soužití neprodloužit na co nejdéle.

„Nejen láskou živ je člověk“. Ano i takto by se dalo prakticky přemýšlet nad tím, že vzájemné projevy lásky a sounáležitosti jsou sice krásné a důležité, ale život a tím spíše ten partnerský je potřeba budovat i z té praktičtější každodenní strany. Je prokázáno, že vzájemná pokud možno pravidelná společná činnost utužuje vztah.

Pojďme se na některé tyto „práce“ podívat blíže. A zkuste si vzpomenout, jestli je děláte společně se svým partnerem také?

Domácí práce

Jsou sice vesměs méně zábavné, ale jsou potřeba. V dnešní době existuje spousta moderních pomocníků, ale toho nejlepšího máme doma, svého partnera. Nemusí samozřejmě dělat všechno, ale jeho pomoc urychlí a zpestří tento čas. Kolikrát tato činnost může stmelit i pohádanou domácnost.

Procházky

Procházky po čerstvém vzduchu nejsou jen výsadou seniorů. Vždyť i pro mladší může být prospěšná chůze venku, provětrání si hlavy a vzájemné popovídání si. Existuje přece neskutečný počet tras, i blízko domova, které se dají naplánovat a nakombinovat. I takové chvíle se mohou stát nezapomenutelné.

Společenské hry

Ne nadarmo se říká: „kdo si hraje, nezlobí“. Není nad to si večer zahrát karty nebo jinou společenskou hru, u které se člověk zasměje, něco se dozví, ale hlavně si užije toho druhého.

Společné čtení

Představte si zimní pohodu pod peřinou a předčítání z knížky. Nemusí to být zrovna úryvky z poezie, ale i humorné příběhy z moderní četby jsou skvělým příkladem společně strávených okamžiků.

Sledování televize

Ne každá dvojice, má stejný vkus, co se filmů týče. Zkuste se přece jen alespoň jednou přiblížit tomu druhému a vyjít mu vstříc, co se výběru týče. Příště třeba na oplátku potěší zase on Vás…

Společné nákupy

Zkuste si z povinnosti udělat potěšení. Naplánujte si společný nákup, a přestože nejste zastánci potulování po obchodních centrech, zpříjemněte si tento čas zastávkou na kávě nebo v cukrárně.

Pokud tohle všechno již se svým partnerem prožíváte, dozajista máte opravdu krásný vztah, potom už zbývá pouze darovat zdraví a krásu, kdykoliv.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive