Jak na péči o pleť na podzim

Jak na péči o pleť na podzim

Během léta dostane pokožka pořádně zabrat. Nejen do Vaší tváře se řádně zapsalo slunce, slaná voda nebo velice pozdní večerka. Přece jen léto je čas, kdy asi nejvíce v roce žijeme naplno a převážně venku. Tak trochu zapomínáme na naše denní rutiny, jelikož plány se mohou kdykoliv změnit a nikdy nevíte, kdy pojedete s přáteli k vodě, na výlet nebo si půjdete zasportovat. Když se k tomu přidají změny teplot v podobě klimatizace, tak na velkou revizi pleti po létě máte slušně zaděláno. I proto jsme si pro Vás připravili několik rad a tipů, jak revitalizovat pleť a napravit letní prohřešky. Mrkněte na to.

Práce začíná v koupelně

Péče o pleť, zvláště po suchém a parném létě, by se neměla zanedbat. Naštěstí si s tím můžete hravě poradit sami doma. Ke svým běžným rutinám a kosmetickým produktům tak přidejte výživové masky pro regeneraci a obnovu pleti. Správná péče Vám také může prodloužit opálení, které jste v létě nachytali. Slaná voda, slunce i vysoké teploty kůži vysušují a urychlují odlupování. Díky dokonalé hydrataci si tak bronz udržíte i během začátku podzimu.

Nezapomínejte ani na vlasy. Ty jsou v první linii a vyžadují stejnou pozornost jako pleť. Zkuste vlasové masky nebo olejové zábaly a uvidíte ten rozdíl. Během léta jsme se často kryli před slunce klobouky a čepicemi. Teď je na řade volnost, protože i vlasy potřebují dýchat. Zkuste ze svého outfitu na chvíli vynechat jakékoliv pokrývky hlavy.

Ta správná kosmetika

Letní měsíce jsou obdobím volnosti. Není potřeba tak často používat make-up a dusit tak zbytečně svoji pleť. I tak je ale zapotřebí používat sezónní kosmetiku jako například opalovací krémy, oleje a másla. Stejně tak to platí pro podzim a renovaci pokožky. Podzimní počasí naprosto skvěle svědčí peelingům a produktům na detoxikaci pleti. Zejména po létě, kdy je potřeba dostat z těla nánosy všeho, čím jsme se zásobili. Peeling ideálně otevře póry a důkladně je vyčistí.

Profesionální péče

Tu dostanete na klinikách estetické péče, kde se o Vás postarají školení odborníci. Vám stačí jediné. Dojít na kliniku, objednat se, vybrat si proceduru, odpočívat a užít si, že se o Vás někdo stará. Moderní estetická medicína umí s pletí doslova zázraky. Jedním z oblíbených zákroků na klinice Medik Haus je aplikace kyseliny hyaluronové přímo do pokožky. Díky ní dochází ke skvělé hydrataci pleti přímo zevnitř. Pokožka se tak vypíná, je pevnější a zdravější. Vynikající výsledky má také na krku, dekoltu, okolo očí a okolo rtů. Kyselinu hyaluronovou využijete jako skvělého spojence v boji s poškozenou kůží od slunce a dalších letních vlivů.

Další ideální metoda, kterou najdete na Medik Haus, je Matrix lifting. Unikátní kombinace špičkových technologií navrátí Vaší pleti pevnou a pružnost. Ošetření je vhodné pro všechny barvy i typy pleti. Je neinvazivní, bezbolestné a bez zdlouhavé rekonvalescence. Skvělá příležitost, jak zrenovovat pleť po letních měsících s maximálním účinkem.

A jak se o svoji pleť staráte Vy? Neváhejte a podělte se s námi o Vaše zkušenosti dole v diskuzi.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive