CO ŘEŠÍ MUŽI V OBLASTI ESTETICKÉ MEDICÍNY?

CO ŘEŠÍ MUŽI V OBLASTI ESTETICKÉ MEDICÍNY?

Přestože je pojem estetické medicíny v dnešní době dobře známý a služby tohoto odvětí, jsou využívány hlavně ženami, poměr mužských klientů nenápadně stoupá a stoupat nejspíš i bude, což je dobře.

V současnosti jsou přibližně jeden až dva z deseti zákazníků estetického zařízení mužského pohlaví. Tento poměr se bude zvyšovat úměrně s tím, jak bude ubývat stud a ostych mužských zástupců z návštěvy tohoto studia. Větší zájem poroste zároveň i se vzrůstajícím důrazem na vizáž v profesní i partnerské rovině a s prodlužujícím se aktivním životem. Je tomu nakloněna i stále se zvyšující úroveň života běžných lidí, kteří si mohou i se svým zaměstnaneckým platem dovolit zlepšení své vizáže, což je nyní dostupné opravdu pro všechny a ne jen pro úzkou skupinu celebrit a vyvolených.

Pojďme se ale podívat na některé oblasti, které trápí muže více nebo stejně jako ženy.

Záležitost, kterou řeší především muži, protože jich početně s tímto problémem po světě běhá více než žen, je vypadání vlasů. Snad každý máme v rodině nebo mezi přáteli někoho, u koho je tento problém znát. Někomu tato ztráta nevadí, někdo se s ní trápí a nemůže se s ní vyrovnat. V dnešní době mohou muži, ale i ženy, řešit jak prevenci, tak již vzniklou situaci s pozitivním výsledkem.

Všeobecný úbytek pohybu, sedavé zaměstnání, špatné stravovací návyky, mají dnes vliv nejen na figuru u žen. Nedopnutí kalhot, upnuté značkové triko i dvojitou bradu už řeší čím dál více a mladších lidí než dříve bez rozdílu pohlaví. Samozřejmě, pro tělo i mysl je nejzdravější pravidelný pohyb a pokud možno v přírodě. A co třeba zlatý střed? Dostat se co nejrychleji do formy a pak se nadále udržovat fit stravou a pohybem.

Se špíčky můžeme ještě nějakým způsobem sami zatočit, horší je to ale s projevy stárnutí, kterým se prostě nevyhne nikdo, a sami si v tomto případě pomoci nedovedeme. Od toho tu jsou naštěstí moderní metody estetické medicíny, které mohou zvrátit i tuto neblahou viditelnou skutečnost.

Vždy je to ale hlavně o pozitivním přístupu k životu a k sobě samému i ke svému tělu. Mysl i tělo by mělo být ve vzájemné harmonii, pohodě a rovnováze, kterou si ale tvoříme vždy my sami.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive