Zpomalte stárnutí pleti

Zpomalte stárnutí pleti

Proces stárnutí pleti nelze zcela zastavit, ale pokud se budeme o pokožku starat a budeme dodržovat zdravou životosprávu můžeme tento proces alespoň zpomalit. Na stav naší pokožky mají velký vliv vnější faktory jako znečištěné ovzduší, narušená ozónová vrstva, ale i nepříliš zdravé stravování, nedostatek pitného režimu a zejména stres.

Z toho důvodu musíme naší pleti věnovat zvýšenou pozornost každý den. Pouze regenerovaná a vyživená pleť se může postupně zbavovat toxinů, projasňovat a působit mladším dojmem.

Pravidelná domácí péče

Základem pro krásnou pleť je pravidelná domácí peče s kvalitními produkty. Je vhodné, abychom se poradili s kosmetičkou nebo jiným odborníkem, ti nám pomohou vybrat ty nejkvalitnější a nejvhodnější produkty zrovna pro nás. Čištěním odstraňujeme z pleti make-up, nečistoty a chemikálie ze znečištěného ovzduší. Neměli bychom si pokožku drhnout silou, raději si vyberme kvalitní produkt, který svým složením nahradí sílu. Pokud bychom jemnou pokožku na obličeji, zejména v okolí očí, tvrdě drhli, akorát si zaděláme na hlubší vrásky a vytahanou pokožku.

Po řádném vyčištění pleti by měla následovat péče, opět vhodně zvolená k typu pleti. Ta dodá pleti výživné látky a zajistí hydrataci zvenčí. Různé výrobky obsahují různé účinné látky, kterými můžeme vyřešit řadu našich obtíží – kruhy pod očima, začervenání, akné, zašedlá pleť apod. Dnes je k dostání i velké množství produktů, které obsahují pouze přírodní látky.

Samozřejmostí, nejen v letních měsících, by mělo být používání produktů, které mají faktor SPF, a tak chrání před škodlivým UV zářením. Nadměrné slunění napomáhá předčasnému stárnutí pleti. Pokud se nechcete držet ve stínu a máte rády opálené tělo, použijte na obličej vyšší SPF.

Pravidelná péče již nestačí?

Kvalitní domácí péče a kosmetická ošetření stárnutí nezastaví, pouze zmírní následky. Chcete ale omládnout až o 10 let? Můžete vyzkoušet nespočet zákroků estetické medicíny. Za nás doporučujeme novinku Ultrax Lift. Nejedná se o klasický chirurgický zákrok, ale přesto dochází k vypnutí a omlazení pokožky. Z procedury si neodnesete řezy, stehy, ani nebudete hospitalizováni. Po ošetření můžete okamžitě aplikovat make-up a odejít.

Ultratherapie UTIMS umožňuje omladit obličej a dekolt bez použití skalpelu, ovlivňuje povadlé kontury obličeje, povislou kůži v oblasti čelisti a podbradku, vyhlazuje vrásky v očním okolí a převisy pod dolním víčkem, zvedá linii obočí a vyhlazuje krk a dekolt. Vyškolený odborník provede zákrok intenzivním ultrazvukem, který se dostane do dříve nedosažitelné hloubky tkáně i bez skalpelu. Tkáň se vypne i bez narušení pokožky. Zároveň koncovka SMAS dokáže působit i na svrchní vrstvu kůže pomocí jemné a hustí síti termokoagulačních bodů, ty zajistí obnovu přirozené, ale věkem poničené, vrstvy kolagenu a elastinu.

Že se jedná o kvalitní ošetření dokazuje i fakt, že Ultratherapie byla vyhlášena nejlepším ambulantním zákrokem a je tudíž právem využívána těmi nejlepšími odborníky po celém světě.

Přihlaste si newsletter

Ať vám již neuniknou žádné výhodné slevy ani novinky

Přihlášením k odběru novinek souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

Osobní konzultace

Bezpečnost

Dle potřeby klienta volíme co možná nejšetrnější zákroky, bezpečnost je u nás na prvním místě

Profesionálové

Klademe důraz na vysokou odbornost našeho zdravotnického personálu. Pravidelně se účastníme lékařských konferencí v oboru estetické medicíny po celém světě

Nejkvalitnější materiály

Používáme výhradně atestované, ověřené materiály, které zajišťují jak absolutní bezpečnost, tak ty nejlepší výsledky

Individuální péče

Klademe maximální důraz na pochopení a vyřešení individuální potřeby každého klienta

Věrnostní program

Pro stálé klienty nabízíme mnoho slev a individuálních výhod

Široká možnost plateb

Platbu můžete provést na místě v hotovosti nebo jednou z nabízených on-line plateb na našich internetových stránkách

Možnost splátek

Přímo na našich klinikách můžete na počkání jednoduše vyřídit možnost splátek již od 1000 Kč s 0% navýšením

AJ,NJ,RU

Mluvíme česky, rusky, německy a anglicky. Při rezervaci termínu prosím sdělte požadavek na cizojazyčnou komunikaci

Wi-Fi

Naše kliniky jsou samozřejmě vybaveny Wi-Fi zdarma
Rychlý dotaz
Maestro
MasterCard Electronic
MasterCard
Visa Electron
Visa
Verified by Visa
MasterCard SecureCode
© MEDIK HAUS | Obchodní podmínky | Kariéra | Kontraindikace | Vyvinuto v ESMEDIA® Interactive